Shikoni raportin e mësipërm. Përdorni komentet më poshtë nëse keni nevojë për diskutim të mëtejshëm.
Kërkimi FTIR nuk mbështet një identifikim të fortë në nivel përbërjeje për këtë mostër. Emri më i afërt i bibliotekës është sodium 2-[4-(2-sulfoethyl)piperazin-1-yl]ethanesulfonate, por besimi i rikthimit është në mënyrë efektive zero dhe asnjë dëshmi e drejtpërdrejtë ose literaturë e ngjashme nuk e mbështet në mënyrë të pavarur atë caktim të saktë. Bazuar në brezat e vëzhguar dhe modelin e gjerë të kandidatëve kryesorë, përfundimi më i mbrojtur është një material organik që përmban oksigjen, me absorbimet e forta në 1038 dhe 1197 cm⁻¹ duke lënë të hapur mundësinë e funksionalitetit të ngjashëm me sulfonat ose që përmban C–O.
Hapat e rekomanduar të mëtejshëm: Reacquire the FTIR spectrum with full band listing and relative intensities, especially across 4000-400 cm⁻¹, to check for confirming S=O, O–H, N–H, and C–H features. Inspect the sample for water content or salt character, since ionic sulfonate-type materials often show broadened or shifted fingerprint bands. If sulfonate functionality is suspected, compare directly against authenticated spectra of sulfonate salts and sulfonic-acid-containing materials rather than relying on the current low-match search result. Use complementary analysis such as elemental screening for sulfur, sodium, phosphorus, fluorine, or chlorine to narrow the functional class indicated by the 1038 and 1197 cm⁻¹ bands.
| Renditja | Përputhje % | Përbërës | SMILES | Nr. i spektrit | Veprimi |
|---|---|---|---|---|---|
| Duke ngarkuar kandidatët e bibliotekës... | |||||
Përdorni këtë zonë për të vazhduar interpretimin, për të bërë pyetje ose për të shtuar prova shtesë verifikimi.
FTIR.fun