Shikoni raportin e mësipërm. Përdorni komentet më poshtë nëse keni nevojë për diskutim të mëtejshëm.
Dëshmitë aktuale të FTIR nuk mbështesin një caktim të fortë për goditjen e parë të bibliotekës si një përbërje specifike. Shiritat e vëzhguar rreth 709, 870 dhe 1396 cm-1 janë më të përputhshme me një model materiali inorganik të tipit karbonat sesa me një identifikim të pastër të kationit barium(+2); trifluorometansulfonat. Rezultati i bibliotekës është me besueshmëri të ulët, të gjitha ngjashmëritë e listuara janë në mënyrë efektive zero, dhe asnjë dëshmi e drejtpërdrejtë ose e lidhur nga literatura nuk e ngushton mostrën në një entitet specifik. Një drejtim më i gjerë i materialit të përqendruar në karbonat është përfundimi më i mbështetur kimikisht, duke lejuar që tiparet e ngjashme me sulfatin ose sulfonilin e fluorinuar të mbeten një mundësi më e dobët nga modeli i bibliotekës
Hapat e rekomanduar të mëtejshëm: Reacquire the FTIR spectrum over the full mid-IR range and verify whether strong bands are present in the 1000-1300 cm-1 region that would support sulfonate or fluorinated functionality. Check for carbonate confirmation by comparing the 1396, 870, and 709 cm-1 bands against a carbonate reference measured under the same conditions. If barium-containing material is plausible, use elemental analysis such as XRF, EDS, or ICP to test for Ba and F/S together. If the sample is a powder or residue, XRD would be especially useful to distinguish a crystalline carbonate from an organosulfonate salt or mixed inorganic phase.
| Renditja | Përputhje % | Përbërës | SMILES | Nr. i spektrit | Veprimi |
|---|---|---|---|---|---|
| Duke ngarkuar kandidatët e bibliotekës... | |||||
Përdorni këtë zonë për të vazhduar interpretimin, për të bërë pyetje ose për të shtuar prova shtesë verifikimi.
FTIR.fun