Shikoni raportin e mësipërm. Përdorni komentet më poshtë nëse keni nevojë për diskutim të mëtejshëm.
Kërkimi i zakonshëm FTIR nuk mbështet një identifikim të fortë të kësaj kampioni si prop-2-enenitrile, pavarësisht se ai emër është hyrja më e afërt e bibliotekës. Cilësia e përputhjes është praktikisht mungesë, seti i majave është shumë i rrallë dhe nuk ka mbështetje të drejtpërdrejtë ose të lidhur nga literatura. Brezat e vëzhguar janë më në përputhje me një tregues shumë të kufizuar të një materiali organik të vogël të pangopur, me karakter të mundshëm nitril ose vinyl, sesa me një caktim të sigurt në një përbërje specifike.
Hapat e rekomanduar të mëtejshëm: Recollect the FTIR spectrum with improved signal quality and full baseline treatment, especially across 650-1800 and 2100-2300 cm-1. Check whether the 2358 cm-1 feature persists after background correction; if it disappears or weakens strongly, do not use it as sample evidence. Specifically verify whether a distinct nitrile band appears near 2210-2260 cm-1; that would materially strengthen or weaken the nitrile direction. Inspect the 900-1000 cm-1 region for repeatable vinyl-related bands and the 1600-1650 cm-1 region for C=C stretching support.
| Renditja | Përputhje % | Përbërës | SMILES | Nr. i spektrit | Veprimi |
|---|---|---|---|---|---|
| Duke ngarkuar kandidatët e bibliotekës... | |||||
Përdorni këtë zonë për të vazhduar interpretimin, për të bërë pyetje ose për të shtuar prova shtesë verifikimi.
FTIR.fun
This is the search result for the file with the extension .tsv uploaded by user 175.XXX.XXX.77
en&2