Sulfon
Klasë / drejtim- Pamja e bibliotekës: Marrja e bibliotekës mban 1-(benzenesulfonylmethyl)-2-methylbenzene (#42270) si përputhjen më të afërt.
- Të dhëna referencë: KG nxjerr drejtimin 'përmbajtje oksigjeni' nga provat në nivel grupi. Rikujtimi i grafikut më të mirë është spektri #17826. Kërkimi i literaturës online nuk dha një burim të përdorshëm me mbështetje piku ose drejtimi. Gabime: google_scholar:multiple sample side groups align with the curated family direction oxygen containing semantic bridge links this direction to known direction "acetic acid; aniline". 693 cm-1 stretching vibration FTIR: Online literature cooldown state is not valid JSON: /home/bob/projects/ftirfun/runtime/online_literature_engine_cooldowns.json: Extra data: line 46 column 2 (char 2116) | springer:multiple sample side groups align with the curated family direction oxygen containing semantic bridge links this direction to known direction "acetic acid; aniline". 693 cm-1 stretching vibration FTIR: Online literature cooldown state is not valid JSON: /home/bob/projects/ftirfun/runtime/online_literature_engine_cooldowns.json: Extra data: line 46 column 2 (char 2116) | crossref:multiple sample side groups align with the curated family direction oxygen containing semantic bridge links this direction to known direction "acetic acid; aniline". 693 cm-1 stretching vibration FTIR: Online literature cooldown state is not valid JSON: /home/bob/projects/ftirfun/runtime/online_literature_engine_cooldowns.json: Extra data: line 46 column 2 (char 2116). Ura semantike lidh drejtimin aktual me drejtime të njohura si "4-Amino-3-methylbenzoic acid", "3-Amino-4-methylbenzoic acid". Të dhëna dytësore të komponentëve mbeten të dukshme përmes 'aromatike si', 'përmbajtje e elementeve të grupit kryesor'.
- Pamja RAG: Megjithëse S4 u mor afër 1145 dhe 1309 cm-1, fragmenti i tij është zhurmë bibliografike dhe jo provë e përdorshme e caktimit. Në të kundërt, çifti i vëzhguar 693/758 cm-1 përputhet më natyrshëm me një interpretim aromatik organik në kontekstin lokal të disponueshëm përmes S5. Prandaj, provat lokale nuk justifikojnë një përfundim mineral ose silikat i pari.
Boshti i pavarur RAG tregon grupe kontradiktore: model aromatik organik në 693/758 cm-1